Voorwaarden

Een maandelijkse frequentie beslaat 4 gitaarlessen. Elke maandelijkse frequentie dient vooraf betaald te worden door middel van bankoverschrijving. Constructie 1: 4 x 30 minuten privéles aan huis € 120,- Constructie 2: 4 x 30 minuten duoles aan huis € 70,- p.p. De gitaarlessen geschieden bij u thuis met een eigen gitaar. Bij aanmelding vragen wij […]

Voorwaarden

 1. Een maandelijkse frequentie beslaat 4 gitaarlessen.
 2. Elke maandelijkse frequentie dient vooraf betaald te worden door middel van bankoverschrijving.
 3. Constructie 1: 4 x 30 minuten privéles aan huis € 120,-
  Constructie 2: 4 x 30 minuten duoles aan huis € 70,- p.p.
 4. De gitaarlessen geschieden bij u thuis met een eigen gitaar.
 5. Bij aanmelding vragen wij u tijdens het eerste lesmoment een kopie van een geldig ID en een handtekening onder deze betalingsvoorwaarde
 6. Bij ziekmelding 24 uur van te voren laten weten per mail/sms/tel, indien dit niet is gebeurd wordt het als een voltrokken les aangemerkt.
 7. Bij afzegging van de les, dit 1 week van te voren laten weten, in persoonlijk contact of per mail. Zo mogelijk wordt de les in dezelfde of daaropvolgende week ingehaald.
 8. Bij afzegging van 1 leerling bij een duoles komt de les te vervallen, tenzij de leerling die heeft afgezegd de les wel betaald.
 9. Bij het beëindigen van de lessen geldt 1 maandelijkse frequentie opzegtermijn beginnend op het eerste lesmoment van de volgende periode.
 10. Bij uitval van De Gitaarleraar worden de lessen aan het einde van het jaar verrekend of ingehaald.